Tweede ronde Puntencompetitie

Op zondagmorgen 20 november is de tweede ronde van de Puntencompetitie van dit seizoen gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Eerste ronde puntencompetitie van het nieuwe seizoen 2022-2023

Op zondag 9 oktober is de eerste ronde van het 24ste seizoen van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Vierde ronde Puntencompetitie 2021-2022

Op zondag 10 april is de vierde ronde van de Puntencompetitie van dit seizoen gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden. Dit was alweer de laatste ronde van dit seizoen dat vanwege Corona korter dan normaal was. De winnaar van de Fair-Play cup is SVO geworden. Proficiat! Het totaaloverzicht van Seizoen 23 staat hier.

Derde ronde Puntencompetitie 2021-2022

Op zondag 13 maart is de derde ronde van seizoen 23 van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Tweede ronde Puntencompetitie 2021-2022

Na de corona-beperkingen van de afgelopen maanden hebben we gelukkig de draad weer kunnen oppakken. Op zondag 13 februari is de tweede ronde gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Eerste ronde Puntencompetitie 2021 - 2022 (seizoen 23)

Op zondag 17 oktober is de eerste ronde van het nieuwe seizoen van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Corona maatregelen oktober 2022

 
Nieuwe maatregelen!
De trainingen kunnen normaal plaatsvinden. Er zijn op dit moment geen speciale maatregelen. Bij klachten is wel nog het advies "thuis blijven". Let op de e-mail en facebook berichten!!!
 

Zesde ronde van de Puntencompetitie 2019 - 2020

Op zondag 8 maart is de zesde ronde van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden. Dit was al weer de laatste ronde van seizoen 22. Het totaaloverzicht staat hier.

Vijfde ronde Puntencompetitie 2019 - 2020

Op zondag 9 februari 2020 is de vijfde ronde van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Vierde ronde Puntencompetitie 2019-2020

Op zondag 19 januari 2020 is de vierde ronde van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Derde ronde Puntencompetitie 2019-2020

Op zondag 1 december is de derde ronde van de Puntencompetitie gespeeld. De uitslagen kun je hier vinden.

Tweede ronde Puntencompetitie 2019-2020

De uitslagen van de tweede ronde van de Puntencompetitie (zondag 10 november 2019) kun je hier vinden.

Geen les met Carnaval

Beste Judoka's,

Wegens carnaval is er op 17 februari 2023 geen les. Let ook op berichten via facebook en e-mail.

 

 

Eerste ronde van de Puntencompetitie

Op zondagmorgen 13 oktober is de eerste ronde van de Puntencompetitie gehouden. De uitslagen kun je hier vinden.

Rabobank Clubkas Campagne

Judoclub Nieuwstadt doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Jullie kunnen onze judoclub financieel steunen door via website https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-west/stemmen?actief-in=echt-susteren-alleen-susteren#filters

en de persoonlijke stemcode je stem uit te brengen op onze judoclub.

Wij hebben elke stem nodig!!!

 

Bestuursleden gezocht

Wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van onze vereniging, geef je dan op als bestuurslid. Het kost je niet veel tijd. Als je geen bestuurslid wilt worden maar toch zaken wilt regelen dan kan dat ook als commissielid. Bv. voor het plannen, regelen, enz. van extra activiteiten voor de leden zoals een dagje uit.

Aanmelden kan bij Ed Hoofwijk

 

Afbeeldingsresultaat voor bestuursleden gezocht

6e ronde Puntencompetitie

Zondag 7 april heeft Judoclub Nieuwstadt de zesde en laatste ronde van de Puntencompetitie seizoen 2018-2019 gehouden. De uitslagen kun je hier vinden en de foto's staan hier. Tijdens deze competitie kunnen beginnende judoka’s van verschillende verenigingen wedstrijdervaring opdoen en punten scoren. De punten worden voor iedere judoka opgeteld zodat ze allemaal een leuke attentie kunnen winnen. Na afloop van elk seizoen wordt de vereniging bekendgemaakt die de jaarlijkse wisselbeker in ontvangst mag nemen. Na een heel spannend seizoen en heel goede judowedstrijden waren dit seizoen de judoka’s van de judoclub SVO uit Oirsbeek de beste. Proficiat! Het totaaloverzicht van seizoen 21 kun je hier vinden. Voor nadere informatie over judo in Nieuwstadt, kijk op www.judoclubnieuwstadt.nl.

Schooljudo in Nieuwstadt

Schooljudo in Nieuwstadt

 

Vanaf vorige week zijn de leerlingen van groep 3 en 4 van Kindcentrum de Eik in de ban van schooljudo. De leerlingen werken, tijdens een zesweeks binnenschools judoprogramma, aan belangrijke opvoedkundige waarden. Door judovormen leren kinderen over waarden als respect, samenwerken, beheersing en discipline. De belangrijkste waarde voor kinderen is plezier. Daarom wordt ook veel aandacht besteed aan het spelmoment.

Het schooljudo in Nieuwstadt wordt gegeven door een gediplomeerde judoleraar die ook les geeft bij de JudoClub Nieuwstadt. Zie voor meer informatie over de JudoClub Nieuwstadt www.judoclubnieuwstadt.nl.

Uitslagen 5e ronde Puntencompetitie

De uitslagen van de 5e ronde van de Puntencompetitie (gespeeld op 17 maart 2019) staan hier.

Uitslagen puntencompetitie

De uitslagen van de 4e ronde van de puntencompetitie van dit seizoen staan hier: Uitslagen 4e ronde van Seizoen 21 (2018 - 2019)

Uitslagen eerste ronde punten-competitie

Afgelopen zondag was de eerste ronde van alweer het 21e seizoen van de bekende puntencompetitie. De uitslagen zijn hier te vinden.

Opgelet

GEWIJZIGDE LESTIJDEN!!!!! M.I.V. 10 september 2021

(Tuimel)judo:
17:30 - 18:30 uurClub-kampioenen

Op vrijdag 8 juni vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats. Er zijn mooie wedstrijdjes gespeeld, en alle deelnemers hebben zich van hun beste kant laten zien. Hier kunt u de foto's vinden.

Laatste ronde Puntencompetitie

Afgelopen zondag, 8 april 2018, werd de laatste ronde van de Puntencompetitie gehouden. De uitslagen van deze ronde zijn hier te vinden: Uitslagen 6e ronde. Het totaaloverzicht van het 20e seizoen is hier terug te vinden: Totaaloverzicht seizoen 20.

De winnende club is dit seizoen: Judoclub Kiichi-Sai Maasland! Van harte gefeliciteerd!

Judoka van de maand april: Lennon Verstrepen

Deze maand is Lennon Verstrepen "Judoka van de Maand". Gefeliciteerd!!!

 

Puntencompetitie 25-03-2018

Vanochtend was alweer ronde nummer 5 van de puntencompetitie van dit seizoen. De uitslagen zijn hier te vinden, en voor foto's kijkt u hier.

Puntencompetitie 04-03-2018

Vanochtend was de vierde ronde van de puntencompetitie. Check hier de uitslagen, en kijk voor de foto's hier.

Puntencompetitie 14-01-2018

Vandaag was de eerste puntencompetitie van dit jaar. Het was een grote, gezellige groep. Kijk hier voor de uitslagen. De foto's kunt u hier vinden.

Judoka van de maand: Luca van Cruchten

De eerste judoka van het jaar is geworden: Luca van Cruchten. Gefeliciteerd!

Club- randories Terwinselen

Een aantal judoka's van JCN hebben vandaag deelgenomen aan de clubrandories bij J.V.Terwinselen. Mooie partijtjes gezien, en Thijmen kreeg ook nog de aanmoedigingsprijs.

Pietenbezoek

Afgelopen vrijdag kregen we in de tuimelgroep en de groep erna bezoek van een Piet! De kids vonden het prachtig, en Piet leerde ook nog wat! Check hier de foto's.

Puntencompetitie

Vandaag was de tweede ronde van alweer het 20e seizoen van de bekende puntencompetitie. De uitslagen zijn hier te vinden en de foto's hier.

Uitslagen eerste ronde

Afgelopen zondag was de eerste ronde van alweer het 20e seizoen van de bekende puntencompetitie. De uitslagen zijn hier te vinden.

Clinic Deborah Gravenstijn

Zaterdag, 22 september 2017, hebben een aantal leden van onze club een judo-clinic van Deborah Gravenstijn. Kijk hier voor de foto's.

Schooljudo!

Onze trainer (sensei) heeft de afgelopen periode ook schooljudo gegeven in de groepen 3 en 4 bij KC De Eik. Kijk hier voor de foto's.

 

Samen trainen met Budo Ryu

Afgelopen vrijdag werd er door een aantal leden van Budo Ryu Zitterd met ons mee getraind. Klik hier voor een foto-impressie!

Speciale training

 

Vrijdag 2 juni komen de judoka's van Budo Ryu Zitterd samen met ons trainen. Tijdens onze normale trainingstijden.

Winnaar Puntencompetitie 2016-2017

WOEHOE!!! Dit seizoen is Judoclub Nieuwstadt de winnaar van de puntencompetitie!!! Heel goed gedaan jongens!!! Proficiat!!! Check hier de foto's en hier de uitslagen! Het totaaloverzicht van dit seizoen is hier te bekijken.

Uitslagen 4de ronde puntencompetitie

Afgelopen zondag was het weer zo ver. De vierde ronde van de puntencompetitie.

Voor de uitslagen klik hier en voor de foto's klik hier.

Clubkampioenschappen 2017

Vandaag, 17 februari, een oude traditie nieuw leven ingeblazen, de clubkampioenschappen. Hopelijk gaat dit weer een jaarlijks vervolg krijgen. Check hier de foto's!

Van Buggenum

We verwelkomen graag onze nieuwe sponsor (www.vbs-archery.nl)! Wil je onze club ook sponsoren, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, www.judoclubnieuwstadt.nl/contact

Pietenbezoek

Gisteren kregen we tijdens de tuimelles en de daaropvolgende les bezoek van KlungelPiet. Hij deed heel hard zijn best, om wat van Ralph en de kinderen te leren. En als dank liet hij voor iedereen een kleine verrassing achter. Check hier de foto's.

Subcategories